AEG

Alles draait om Smaak

Taking Taste Further, dat is een slogan die je bij AEG vaak tegen komt. Want Smaak, daar draait het om bij dit merk, vandaar de hoofdletter.

De apparatuur van AEG is samengesteld met de modernste techniek, vaak zelfs afgeleid van de professionele horecakeuken, en heeft zo haar eigen features om die Smaak optimaal te laten zijn. In de zeer smaakmakende documentaire Tasteology laat dit kwaliteitsmerk zien hoe zij zelf Smaak ervaart en hoe het te optimaliseren. Dat pure ingrediënten hierbij een grote rol spelen bewijst de recente samenwerking met Edwin Klaasen, maar ook de uitgebreide sponsoring van het evenement Taste of Amsterdam. Bakker Edwin Klaasen van Desem enzo is sinds 2016 ambassadeur voor AEG waarbij hij samen met de PlusSteam oven tot het beste brood komen.
De keukenapparatuur van AEG sluit volkomen aan bij dit streven, maar ook in het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Je bent welkom voor een cooking experience bij de AEG Cooking Club te Alphen a/d Rijn, Maastricht of Groessen, waarin de multifunctionele ProCombi stoomoven centraal staat. Meer informatie hierover vind je hier.
Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

 

AEG_LOGO.jpg

Interessant?

Deel en reageer