De Bamboe Keuken

Keuken van bamboe

kitchzen

Als je duurzaam bezig bent met je dagelijkse maaltijd wil je deze natuurlijk het liefst klaarmaken in een duurzame keuken. Dat kan in een Kitchzen keuken! Een keuken van bamboe!

De keuken van Kitchzen is samengesteld uit bamboe, het meest duurzame bouwmateriaal op aarde. Het werkblad is gemaakt van ECO dat voor 75% bestaat uit gerecycled glas en porselein. Een keuken van Kitchzenheeft een mooie, natuurlijke uitstraling.

De Kitchzen keuken is voorzien van alle comfort en moderne techniek. Er zijn verschillende extra opties mogelijk en natuurlijk zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar. De finishing touch van de Kitchzen keuken vormt de energiezuinige apparatuur waarmee een huishouden flink bespaart op het energieverbruik.Bamboe als bouwmateriaal?

Ja! Bamboe is geen boom, het is een gras. Het is na een groeiperiode van vijf jaar zo hard geworden als hout. Harder zelfs dan eikenhout en bijna zo hard als tropisch hout. Er zijn een paar honderd soorten bamboegras die bijna allemaal snelgroeiend zijn. Een aantal types groeit zelfs meer dan anderhalve meter per dag. Een gewone boom heeft vijf jaar nodig om te groeien; in die tijd heeft de bamboe al gezorgd voor 200 stevige palen. En het mooie is: wanneer je die kapt blijven de wortels intact en groeit de plant gewoon door.

Naast de drie basiskleuren in twee structuren kunt u uw Kitchzenkeuken in elke RAL-kleur laten beitsen die u wilt. Een duurzame keuken kan dus in elk huis en met welke smaak je ook hebt.

Interesse? Neem contact op met een Kitchzen specialist >

 

Interessant?

Deel en reageer