Over Kitchzen

De ‘groene’ bamboekeuken

Keukenspecialist.nl heeft in 2009, onder de naam Kitchzen, als eerste in de markt haar eigen ‘groene’ bamboekeuken gerealiseerd.
Uniek in de keukenwereld, want de keukens kunnen deels of volledig vervaardigd worden van het milieuvriendelijke bamboe en worden door een FSC-gecertificeerde fabriek geproduceerd.

 

Meer dan bamboe

Anno 2017 is Kitchzen veel méér dan alleen de bamboekeuken. Het doet ons goed te merken dat veel van de keukenleveranciers zijn overgegaan op EFC en/of PEFC gecertificeerd hout en actief deelnemen aan het verduurzamen van het productieproces. Dit doen zij bijvoorbeeld d.m.v. het gebruik van groene stroom, het zoveel mogelijk besparen van water en afvalreductie.
Ons label ‘de duurzame keuken’ fungeert als paraplu genaamd Enviroo, hier kun je terecht voor alle duurzame producten en toepassingen in en rondom de keuken en de bamboekeukens van Kitchzen zijn daar een onderdeel van geworden.
Op onze website vind je een selectie van ons streng geselecteerde assortiment van de meest energiezuinige en waterbesparende keuken(inbouw)apparaten, duurzaam producerende keukenmerken, duurzaam werkbladmateriaal en waterbesparende kranen. Maar ook informatie over duurzaam gebruik van je keukenapparaten, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en toepassingen om (voedsel)verspilling tegen te gaan.

Onze kennis van keukens en duurzaamheid hebben wij op deze website voor jou gecombineerd. Neem ook gerust eens contact op met één van onze Kitchzen dealers voor een vrijblijvend gesprek, de koffie of thee staan altijd klaar!

Interessant?

Deel en reageer