[pb_row ][pb_column span="span8"][pb_divider el_title="Divider 2" div_margin_top="10" div_margin_bottom="10" div_border_width="1" div_border_style="solid" div_border_color="#aecb0b" appearing_animation="0" ][/pb_divider][pb_heading el_title="Heading 1" tag="h2" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Gebruikersgemak met Blum[/pb_heading][pb_text el_title="Text 3" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

De aanschaf van een nieuwe keuken is iets om naar uit te kijken. Actuele trends en nieuwe mogelijkheden maken de keuken tegenwoordig tot het middelpunt van het huis. Wat er mooi uit ziet is meestal niet zo moeilijk, jouw smaak bepaalt, maar als het gaat om wat nu echt handig is en wat je keuken super comfortabel maakt om in te werken, daar wordt niet altijd goed over nagedacht.

Blum, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor al het moois binnen in de kasten, heeft door de jaren heen veel onderzoek gedaan en hierdoor veel kennis vergaard over de behoeften in de dagelijkse keukenomgeving. Zo konden zij producten ontwikkelen die het werken in de keuken efficiënter, gemakkelijker en dus nog plezieriger maken. Bovendien weet Blum, door mensen in hun keuken te observeren, precies waar en hoe je het beste alles kunt opbergen.

[/pb_text][/pb_column][pb_column span="span4"][pb_image el_title="Blum" image_file="images/Comfort_in_je_keuken/Klapdeur_Blum_DS0150_PR6I.jpg" image_size="large" link_type="no_link" image_container_style="no-styling" image_alignment="right" appearing_animation="fade_in" appearing_animation_speed="medium" ][/pb_image][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 7" div_border_width="2" div_border_style="solid" div_border_color="#E0DEDE" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span6"][pb_text el_title="Tekst" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Proefrit

Consumenten zijn van harte welkom om de praktische meerwaarde van Blum-producten te ervaren. In de showroom in Sint-Niklaas (BE) en Zaltbommel kun je alle producten in een realistische keukenomgeving beleven en bekijken. Aan de hand van vergelijkingskasten en ergonomisch ingedeelde keukens en lades ontdek je niet alleen veel opbergtips, maar maak je gelijk kennis met allerlei meubelbeslag die een praktische meerwaarde aan je keuken kunnen geven. En je kunt zelfs een heuse keukenproefrit maken!

[/pb_text][pb_image el_title="Image 5" image_file="images/Comfort_in_je_keuken/Keuken_Touch332_S_20908_14_Ergo.jpg" image_size="fullsize" link_type="no_link" image_container_style="no-styling" image_alignment="inherit" appearing_animation="0" ][/pb_image][/pb_column][pb_column span="span6"][pb_list el_title="List 1" show_icon="yes" icon_position="left" icon_size_value="32" icon_background_type="square" icon_background_color="#aecb0b" icon_c_value="#ffffff" icon_c_color="#ffffff" show_heading="yes" font="inherit" appearing_animation="0" ][pb_list_item heading="Ergonomie" icon="fa-child" ]

  • We lopen gedurende ons leven vele, vele kilometers rond in de keuken. Van koelkast naar kookplaat, naar spoelbak, naar kast, terug en weer…. Ongemerkt loop je er heel wat weg. Dat willen we natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Daarom aandacht voor een goede indeling van de keuken die een logische route tijdens je werkzaamheden mogelijk maakt. 

[/pb_list_item][pb_list_item heading="Tips" icon="fa-user-plus" ]

  • Houd de afstand tussen de verschillende ‘werkplekken’ (kookplaat, spoelbak) klein. Je wil niet met een hete pan de hele keuken doorlopen voor het afgieten. Direct naast elkaar plaatsen is natuurlijk ook niet handig (water en vuur!)
  • Horg ervoor dat je rondom die werkplekken voldoende werkruimte hebt om bijvoorbeeld groente te snijden, of borden of ingrediënten te plaatsen.
  • De afwasautomaat in de buurt van de spoelbak is – voor het eventueel afspoelen – ook gemakkelijk. Het in- en uitruimen van die afwasautomaat is bovendien het meest comfortabel als je hem wat hoger laat inbouwen.
  • Ben je groter of kleiner dan gemiddeld? Of verschil je erg in lengte met je huisgenoot? De meeste keukenmerken bieden verschillende werkhoogten aan. Door de rasters kun je deze eigenlijk zo hoog maken als je zelf wilt.

[/pb_list_item][/pb_list][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 7" div_border_width="2" div_border_style="solid" div_border_color="#E0DEDE" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span6"][pb_text el_title="Text 5" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Meer informatie

[/pb_text][/pb_column][pb_column span="span6"][pb_image el_title="Image 8" image_file="images/Comfort_in_je_keuken/Blum_KLA0544.jpg" image_size="large" link_type="no_link" image_container_style="no-styling" image_alignment="inherit" appearing_animation="0" ][/pb_image][/pb_column][/pb_row]

[pb_row][pb_column span="span12"][pb_text]

Wij denken graag mee om het werk in de keuken zo gerieflijk mogelijk te maken. Met een paar kleine tips maak je het jezelf gemakkelijk:

Vaatwasser op hoogte

Vind je het in- en uitruimen van de afwasautomaat een lastig karwei? Kies dan voor een afwasautomaat op werkhoogte. Wanneer je deze laat plannen in een hogere kast hoef je niet continu te bukken. Daaronder is dan plaats voor nog een kastje.

[pb_row ][pb_column span="span12"][pb_text el_title="Text 3" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Alles draait om 'Smaak'

AEG Logo Black RGB‘Taking Taste Further’ is een slogan die AEG uitdraagt. Want Smaak – vindt AEG - daar draait alles om.

‘Taking Taste Further’ is een slogan die AEG uitdraagt. Want Smaak – vindt AEG - daar draait alles om.
De apparatuur van AEG is samengesteld met behulp van de modernste technieken - vaak zelfs afgeleid van de professionele horecakeuken - en heeft zo haar eigen features om die Smaak optimaal te laten zijn.
In de zeer smaakmakende documentaire Tasteology laat dit kwaliteitsmerk zien hoe Smaak ervaren wordt en hoe het te optimaliseren. Dat pure ingrediënten hierbij een grote rol spelen laat AEG zien door de recente samenwerking met Edwin Klaasen en ook door de sponsoring van het evenement Taste of Amsterdam. Bakker Edwin Klaasen van ‘Desem enzo’ is sinds 2016 ambassadeur van AEG. Hij laat zien hoe de AEG PlusSteam oven hem ondersteunt om het beste brood te bakken. De keukenapparatuur van AEG is gemaakt om kwalitatief voedsel op maat te maken en ook om het jou zo makkelijk mogelijk maken.

Wij nodigen je uit om dit zelf te ervaren tijdens een cooking experience bij de AEG Cooking Club te Alphen a/d Rijn, Maastricht of Groessen. Tijdens dit event staat de multifunctionele ProCombi stoomoven centraal. Meer informatie vind je hier.

[/pb_text][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 2" div_margin_top="10" div_margin_bottom="10" div_border_width="1" div_border_style="solid" div_border_color="#aecb0b" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row background="none" border_width_value_="0" border_style="solid" border_color="#000" width_unit="%" div_padding_top="10" div_padding_right="10" div_padding_bottom="10" div_padding_left="10" ][pb_column span="span6"][pb_heading el_title="Heading 4" tag="h2" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]AEG The Mastery Range[/pb_heading][pb_text el_title="Tekst" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

AEG heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Zo introduceerden zij o.a. The Mastery Range - een innovatieve, nieuwe range keukenapparaten. De Mastery range kent een ComfortLift vaatwasser met liftfunctie, een TwinTech® koelkast met CustomFlex™ opbergsysteem, een ProSource kokendwaterkraan, een SenseCook-oven, afzuigkappen met Hob2Hood functie en een ComboHob inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Deze lijn is ontworpen om een uniek en uniform gestroomlijnd geheel te creëren. Er is veel gebruik gemaakt van zwart glas, hetgeen een mooi strak geheel vormt in de moderne keuken van nu.

Daarnaast ontwikkelde AEG in 2016 een nieuwe gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige bediening van het apparaat – de Shuttle Control. Deze bestaat uit één draaiknop, lekker eenvoudig dus!AEG

[/pb_text][/pb_column][pb_column span="span6"][pb_heading el_title="Heading 4 4" tag="h2" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Mastery Range apparatuur[/pb_heading][pb_tab el_title="Tab 1" initial_open="1" fade_effect="no" tab_position="top" appearing_animation="0" ][pb_tab_item heading="Vaatwasser" icon="" ]

ComfortLift Vaatwasser

De ComfortLift vaatwasser is al vaker bij ons voorbij gekomen, het is namelijk de eerste vaatwasser waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden. Hierdoor is het in- en uitruimen van de vaatwasser makkelijker dan ooit tevoren. Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift een strak en naadloos design waardoor deze helemaal in harmonie is met de rest van de AEG Mastery Range.

ComfortLift2


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="Koelkast" icon="" ]

TwinTech® koelkast met CustomFlex™

De koelkast met TwinTech® technologie zorgt ervoor dat voedsel langer vers blijft. Een combinatie van de perfecte temperatuur en de juiste vochtigheidsgraad zorgen voor de ideale koeling van het voedsel. De meeste koel-vriescombinaties gebruiken slechts één koelsysteem, waardoor de twee omstandigheden in elkaar overlopen. TwinTech® gebruikt een koelsysteem in beide compartimenten en zorgt zo in elk vak voor de ideale luchtvochtigheid.
Het CustomFlex™ opbergsysteem is een compleet aanpasbaar rek met losse vakken in de koelkastdeur, deze is op alle manieren aan te passen zodat je altijd alles kwijt kunt. Geen gedoe meer met grote flessen die nét niet passen.

Customflex


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="Inductiekookplaat" icon="" ]

ComboHob inductiekookplaat

De ComboHob is een inductieplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Eigenlijk zijn dit dus twee keukenapparaten in één, en is een afzonderlijke afzuigkap niet meer nodig.
De ComboHob maakt gebruik van de Hob2Hood technologie. De Hob2Hood technologie zorgt voor communicatie tussen afzuigkap en de inductiekookplaat., dus wanneer de inductiekookplaat wordt ingeschakeld, sturen de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigsysteem waardoor deze in werking wordt gezet. Mocht de temperatuur veranderen tijdens het koken, dan past het afzuigsysteem zich hier op aan. Handig! Pas als de kookplaat voldoende is afgekoeld zal het afzuigsysteem zichzelf uitschakelen, waardoor er geen kookgeurtjes blijven hangen.

Hob2Hood technologie

Met de Hob2Hood technologie hoeft er niet meer nagedacht te worden over het afzuigsysteem – sterker nog, deze hoeft niet eens meer aangezet te worden! In de inductiekookplaat is namelijk een sensor ingebouwd die er voor zorgt dat , wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld, de temperatuursensoren een signaal naar het afzuigkap sturen waardoor deze automatisch aan gaat. Altijd een geurvrije keuken dus!

FlexiBridge

Met de FlexiBridge technologie kun je maximaal 4 kookzones met elkaar combineren. Je kunt zelf kiezen welke kookzones op de inductiekookplaat met elkaar verbonden worden, ideaal voor zowel kleine als (extra) grote pannen of grillplaten. Doordat je meerdere kookzones verbindt zorgt dat altijd voor een gelijkmatig warmteverdeling en kunnen de pannen in verschillende opstellingen geplaatst worden.

PSAAHH160M363006


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

[/pb_tab_item][pb_tab_item heading="Oven" icon="" ]

SenseCook-oven

De SenseCook over belooft het perfecte resultaat. Met de Shuttle Control, de touch draaiknop op deze oven, kan gemakkelijk worden ingesteld hoe het gerecht gewenst is, zo kun je bijvoorbeeld, in plaats van de temperatuur, ervoor kiezen of jij je malse biefstuk rare, medium of well done wilt hebben. Samen met de kerntemperatuursensor zorgt de oven er verder voor dat het kookproces altijd perfect verloopt.

SenseCook4


Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

[/pb_tab_item][/pb_tab][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_text el_title="Keukenmachine cadeau" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Keukenmachine cadeau

De Mastery Range was voor het eerst voor publiek te zien tijdens IFA 2016 en zal in Nederland geïntroduceerd worden in januari 2017.
Om dit te vieren houdt Keukenspecialist.nl samen met AEG een mooie actie: wanneer je bij één van onze deelnemers een commissie van vijf AEG apparaten aanschaft, ontvang je daar de prachtige AEG Ultramix KM4000 t.w.v. €459,- bij cadeau.

KS1701 website actie AEG 837x443

[/pb_text][pb_divider el_title="Divider 2 3" div_margin_top="20" div_margin_bottom="20" div_border_width="1" div_border_style="solid" div_border_color="#aecb0b" appearing_animation="0" ][/pb_divider][pb_text el_title="Text 4" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Zoek hieronder naar de dichtstbijzijnde Keukenspecialist.nl met AEG in het assortiment en kom vrijblijvend langs. De koffie en thee staat klaar!


(klik onder keukenmerken op AEG en je ziet de AEG Dealer bij jou in de buurt)

[/pb_text][/pb_column][/pb_row]

[pb_row ][pb_column span="span12"][pb_text el_title="Text 3" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Wat kun je met connectivity in de keuken?

Met connectivity kun je je keukenapparaten op afstand bedienen. En onderling kan keukenapparatuur met elkaar 'communiceren'. Zo kan een afzuigkap het vermogen aanpassen als er iets gebeurt op de kookplaat. 

[/pb_text][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 2" div_margin_top="10" div_margin_bottom="10" div_border_width="1" div_border_style="solid" div_border_color="#aecb0b" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row background="none" border_width_value_="0" border_style="solid" border_color="#000" width_unit="%" div_padding_top="10" div_padding_right="10" div_padding_bottom="10" div_padding_left="10" ][pb_column span="span6"][pb_heading el_title="Heading 4" tag="h3" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Steeds meer intelligentie in de keuken[/pb_heading][pb_text el_title="Tekst" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

In de supermarkt even checken of er nog melk in de koelkast staat? Wanneer je in de file staat alvast de oven aanzetten voor het voorverwarmen? De afzuigkap die zelf je kookplaat in de gaten houdt? De één noemt het home connected, de ander heeft het over smart home. Weer een ander gebruikt de term connectivity. Uiteindelijk wordt hetzelfde bedoeld: slimme apparaten, al dan niet draadloos met elkaar verbonden en eenvoudig te bedienen via smartphone of tablet. Fabrikanten komen in rap tempo met nieuwe introducties, die steeds innovatiever worden.

Een slimme keuken krijg je niet meer alleen door de meest geavanceerde apparatuur, maar zeker ook door alle apparaten met elkaar te verbinden waardoor er een slim netwerk ontstaat. Om de huishoudelijke apparaten met elkaar te verbinden worden ze uitgerust met speciale communicatiemodules en zijn te bedienen met behulp van een app. 

[/pb_text][pb_text el_title="Text 5" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Met slimme gadgets bedien jij je huis en je keukenapparatuur, zelfs op afstand. Je kunt het koffiezetapparaat of je waterkoker op een bepaalde tijd automatisch aan laten gaan zodat je 's morgens niet hoeft te wachten op een geurend kopje koffie of thee. 

[/pb_text][pb_promobox el_title="Promotion Box 1" pb_title="Connectivity in jouw keuken?" pb_button_title="Zoek een Keukenspecialist" link_type="url" pb_button_url="http://www.kitchzen.nl/zoek-keukenspecialisten" pb_button_open_in="current_browser" div_margin_top="30" div_margin_bottom="20" pb_bg_value="#F6F6F6" pb_bg_color="#F6F6F6" pb_border_top="5" pb_border_right="5" pb_border_bottom="5" pb_border_left="5" pb_border_value="#A0CE4E" pb_border_color="#A0CE4E" pb_show_drop="yes" elements="title__#__content__#__button__#__ " title_font="inherit" pb_button_size="default" pb_button_color="btn-default" appearing_animation="0" ]

Kom eens langs bij een van onze Keukenspecialisten.

[/pb_promobox][/pb_column][pb_column span="span6"][pb_heading el_title="Heading 4" tag="h3" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Check jij de koelkast even?[/pb_heading][pb_video el_title="Check koelkast" video_source_link_youtube="https://youtu.be/sKVx_eZRqkw" video_youtube_dimension_width="500" video_youtube_dimension_height="260" video_youtube_autoplay="0" video_youtube_loop="0" video_youtube_autohide="2" video_youtube_cc="1" video_alignment="center" appearing_animation="0" video_sources="youtube" ][/pb_video][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span12"][pb_divider el_title="Divider 2 3" div_margin_top="20" div_margin_bottom="20" div_border_width="1" div_border_style="solid" div_border_color="#aecb0b" appearing_animation="0" ][/pb_divider][/pb_column][/pb_row][pb_row ][pb_column span="span5"][pb_heading el_title="Heading 4" tag="h2" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Vraag onze belevingsgids aan[/pb_heading][pb_text el_title="Text 7" width_unit="%" enable_dropcap="no" appearing_animation="0" ]

Voorletters*
Tussenvoegsel
Achternaam*
E-mail *
Telefoonnummer*
Aanvragen
[/pb_text][/pb_column][pb_column span="span7"][pb_heading el_title="Heading 4 3" tag="h2" text_align="inherit" font="inherit" border_bottom_style="solid" border_bottom_color="#000000" appearing_animation="0" ]Preview keukenmagazine[/pb_heading][pb_module el_title="Module 1" module_name="436-Belevingsgids aanvragen" module_alignment="left" module_show_title="no" appearing_animation="0" ][/pb_module][/pb_column][/pb_row]

Interessant?

Deel en reageer