Kitchzen

Nieuw keukenblad

 

Het werkblad in de keuken is dé blikvanger bij uitstek. Dun, dik, van graniet, beton of toch laminaat? Met of zonder waterkering? Gepolijst of toch maar mat?

Er zijn werkelijk duizend-en-één mogelijkheden om je keukenblad te personaliseren en zo goed mogelijk bij de rest van je keuken en interieur te laten passen. En niet voor niets; het keukenblad is, samen met de keukenfrontjes, het eerste wat je ziet wanneer je je keuken binnenstapt.

 

Nieuw keukenblad – Wij verzorgen en monteren jouw nieuwe keukenblad

Dat het werkblad zo’n belangrijk onderdeel van de keuken is, is duidelijk te meten aan de mate van gebruiksfrequentie; het keukenblad is het meest van alles onderhevig aan gebruiksslijtage. Potten, pannen, bestek.. alles komt in aanraking met het keukenblad waardoor het altijd goed schoongemaakt moet worden en dus blootgesteld wordt aan reinigingsmiddelen. Zo kan een te agressief schoonmaakmiddel zorgen voor verkleuringen en vlekken. Maar ook een verkeerd neergezette hete pan kan zorgen voor verkleuringen of zelfs scheuren in het werkbladoppervlak.

Maar wellicht is je keukenblad nog prima en ben je gewoon toe aan iets nieuws? Geen probleem. Wij demonteren je oude werkblad (welke daarna vaak nog prima is door te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats) en installeren je nieuwe keukenblad met plezier én binnen een dag.

Interessant?

Close

Deel en reageer