Kitchzen

Keuken-, Ladenfront vervangen

De kleur, de uitstraling… het wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de keukendeurtjes. De keukenfrontjes bepalen letterlijk het gezicht van je keuken.

Wanneer de deurtjes scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten is dat wel een tijdje door de vingers te zien maar uiteindelijk wenst iedereen weer een nette keuken.

Daarnaast komt vaak voor dat de folie van de keukendeurtjes gaat scheuren of deels loslaat en dit is helaas niet met een lik verf op te lossen.

 

Nieuwe keukenfronten – geef je keuken binnen één dag een compleet nieuwe uitstraling

Hierbij helpt Lifting jou graag verder, wij kunnen de kapotte deurtjes vervangen of, waar mogelijk, weer vastzetten of repareren.

Wil je alle keukendeurtjes vervangen? Geen probleem, dit kan al binnen een dag geregeld worden! Door alle keukenfrontjes te vervangen kun je de hele sfeer van je keuken opnieuw bepalen. Heb je bijvoorbeeld een traditionele of klassieke keuken maar heb je liever een moderne, greeploze keuken? Geen probleem.

Ook een klassieke keuken is om te bouwen naar een strakke, greeploze keuken.

Of je keukendeurtjes nou toe zijn aan vernieuwing of dat je simpelweg iets nieuws wilt, wij vervangen je keukenfrontjes binnen een dag.

Interessant?

Close

Deel en reageer