Het werkblad in de keuken is dé blikvanger bij uitstek. Dun, dik, van graniet, beton of toch laminaat? Met of zonder waterkering? Gepolijst of toch maar mat?

Er zijn werkelijk duizend-en-één mogelijkheden om je keukenblad te personaliseren en zo goed mogelijk bij de rest van je keuken en interieur te laten passen. En niet voor niets; het keukenblad is, samen met de keukenfrontjes, het eerste wat je ziet wanneer je je keuken binnenstapt.

 

Nieuw keukenblad – Wij verzorgen en monteren jouw nieuwe keukenblad

Dat het werkblad zo’n belangrijk onderdeel van de keuken is, is duidelijk te meten aan de mate van gebruiksfrequentie; het keukenblad is het meest van alles onderhevig aan gebruiksslijtage. Potten, pannen, bestek.. alles komt in aanraking met het keukenblad waardoor het altijd goed schoongemaakt moet worden en dus blootgesteld wordt aan reinigingsmiddelen. Zo kan een te agressief schoonmaakmiddel zorgen voor verkleuringen en vlekken. Maar ook een verkeerd neergezette hete pan kan zorgen voor verkleuringen of zelfs scheuren in het werkbladoppervlak.

Maar wellicht is je keukenblad nog prima en ben je gewoon toe aan iets nieuws? Geen probleem. Wij demonteren je oude werkblad (welke daarna vaak nog prima is door te verkopen via bijvoorbeeld Marktplaats) en installeren je nieuwe keukenblad met plezier én binnen een dag.

 

Op het eerste gezicht is het vervangen van je verouderde keukenapparatuur een flinke uitgave, echter zijn de huidige apparaten vele malen zuiniger in energieverbruik dan apparaten die 10 jaar geleden gemaakt zijn.

Uiteindelijk zal je er dus op vooruitgaan wat betreft je energierekening!

Daarnaast zijn de huidige technieken zo geavanceerd dat het gebruiksgemak ontzettend hoog is, zo blijven je groenten langer vers in de huidige koelkasten en ‘denken’ de kookplaten en afzuigkappen tegenwoordig met je ‘mee’ of werken zelfs samen om zo een geurvrije keuken te garanderen.

 

Apparatuur vervangen – vervang je (kapotte) apparaten voor energiezuinige keukenapparatuur

Het vervangen van oude inbouwapparatuur is niet altijd even makkelijk, regelmatig moeten er aanpassingen gedaan worden aan de keukenkast, deurtjes of werkblad en moet er rekening gehouden worden met verlichting, soorten (afvoer)slangen en aansluitingen.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe keukenapparatuur is het daarom belangrijk dat dit professioneel geïnstalleerd wordt. Uiteraard helpt Lifting je daar graag mee en zal alle mogelijkheden van te voren met je doornemen.

De kleur, de uitstraling… het wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de keukendeurtjes. De keukenfrontjes bepalen letterlijk het gezicht van je keuken.

Wanneer de deurtjes scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten is dat wel een tijdje door de vingers te zien maar uiteindelijk wenst iedereen weer een nette keuken.

Daarnaast komt vaak voor dat de folie van de keukendeurtjes gaat scheuren of deels loslaat en dit is helaas niet met een lik verf op te lossen.

 

Nieuwe keukenfronten – geef je keuken binnen één dag een compleet nieuwe uitstraling

Hierbij helpt Lifting jou graag verder, wij kunnen de kapotte deurtjes vervangen of, waar mogelijk, weer vastzetten of repareren.

Wil je alle keukendeurtjes vervangen? Geen probleem, dit kan al binnen een dag geregeld worden! Door alle keukenfrontjes te vervangen kun je de hele sfeer van je keuken opnieuw bepalen. Heb je bijvoorbeeld een traditionele of klassieke keuken maar heb je liever een moderne, greeploze keuken? Geen probleem.

Ook een klassieke keuken is om te bouwen naar een strakke, greeploze keuken.

Of je keukendeurtjes nou toe zijn aan vernieuwing of dat je simpelweg iets nieuws wilt, wij vervangen je keukenfrontjes binnen een dag.

Interessant?

Deel en reageer