Van 20 maart tot en met 12 juni 2016 is Keukenspecialist.nl te zien in Alles Over Wonen, het woonprogramma van SBS6! Iedere zondag om 15.30 en zaterdag om 15.00 (herhaling) vormt de showroom van één van onze specialisten het decor voor de aflevering. Jeroen en Anouk bezoeken interessante bedrijven, restourants en bezienswaardigheden op gebied van wonen en koken in de omgeving terwijl er in de keuken een heerlijk gerecht klaargemaakt wordt.

Klik verder om alle afleveringen terug te kunnen zien:

De moderne keuken van tegenwoordig is een plek waar je als familie samenkomt, lekker proost met vrienden of waar je gezellig kunt knutselen met de kinderen. Het is de meest actieve ruimte van het huis en juist daarom is goede verlichting in de keuken een absolute must. 
Verlichting is misschien niet iets waar je specifiek bij stil zou staan wanneer je bezig bent met het uitkiezen van een nieuwe keuken, maar zeker iets wat je aandacht verdient. Goede keukenverlichting is cruciaal omdat er in de keuken regelmatig gewerkt wordt met scherpe en hete voorwerpen, maar is ook onmisbaar voor het creëren van een aangename sfeer!

Oproep aan alle mama's en papa's; heb jij ook zo'n geweldige keukenprins of -prinsesje die jou bij al-les in de keuken wil helpen? Die zijn of haar handjes er niet voor omdraait om deeg te kneden of slagroom te kloppen? Een kleine masterchef in de dop dus... Laat het ons zien! En wie weet win jij met jouw inzending een geweldige AEG keukenmachine t.w.v. € 345,- om het samen koken en bakken nog iets feestelijker te maken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder:

De jury is eruit! Uit alle ontzettend leuke, grappige en aandoenlijke inzendingen hebben we een winnaar kunnen kiezen. Benieuwd wie er gewonnen heeft? Lees dan snel verder:

Interessant?

Deel en reageer